Tillbaka till bloggen

Allmänt / Permalink / 0
Hej på er.
Nu är jag tillbaka till bloggen.
Varför då undrar kanske ni?
Jo här har man lite mer makt över i vilken ordning saker ska komma, allt blir kvar i den ordning jag lämnat det och framförallt äger jag fotfarande det jag publicerat här. Till skillnad från på andra ställen.
 
Jag har som somliga av er vet haft det lite kämpigt ett tag då proppen gick ur mig till följd av att fyra vänner tog ned skylten inom loppet av en månad för drygt två år sedan. Det värsta är över nu. Jag känner mig tillbaka på banan. För det mesta. Har inte mått så här bra på länge. Det är mycket skönt att kunna säga det och mena det.
 
Nu har jag ett par viktiga projekt framför mig.
Till att börja med behöver jag få mina kunder att förstå att jag inte bara är ute och flyger hela tiden utan att firman trärtemot är öppen varje dag, året runt. Och har så varit i hela tjugo år faktiskt! I mitten av juni på 1996 registrerade jag firman och sedan dess inte haft någon annan försörjning. Förutom möjligen allmosor och pantburkar..  :-)
Jag kommer dock fortfarande syssla med min hobby på min fritid. Hoppas det är ok för erat vidkommande, kära ljudkunder?
 
Jag måste klura ut hur jag ska få lite mer marginal på firman. Troligen får jag flytta tillbaka den till garaget och kosta på med lite värme där nere.. Fast det är ju allt bra skönt att få in bilen i garaget... Jag är troligen den ende i hela kvarteret som gör det. Alla andra har fortfarande ouppackade flyttkartonger i sina...
 
Sen behöver jag få lite kontinuitet på skärmflygsresorna, ifall jag nu ska fortsätta arrangera sådana.
Jag får för mig att förutsättningarna för ett lyckat resultat ligger i en viss stabilitet..
 
Hoppas detta "första inlägg kunde vara till någon glädje för er som ännu inte givit upp hoppet utan kikar in här titt som tätt trots att inget någonsin händer.
 
Ses snart igen!  // T
Till top