Tre träningsdagar

Allmänt / Permalink / 0
Efter en mjukstart har vi nu ökat på distanser och flygtider allt eftersom och igår satte jag en bana på 80 km som efter att ha vänt och hämtat mina adepter ett par gånger höll mig flygande i 4:18. Idag behöver kroppen vila. Gubbens axlar ska hålla många fler task denna säsong.
Ja, min flygsäsong är som några kanske vet från jul till mitten på maj. Eller så. :-)
 
Vädret är underbart, maten god, vi bor på ett hak med både varmt och kallt vatten(!) och alla är nöjda och glada!
 
Idag blir det som sagt vilodag under ett träd men jag tror nog att jag följer med pojkarna upp till starten. Där sätter jag en bana, spöar knattarna på första benet för att sen avvika mot lugnet med en bok i skuggan och en iskall ananasjuice. :-) Vad tror ni om den planen?
 
Här får ni några bilder.
I förrgår blev det jordgubbar-med-mjölk-smoothie.
Militärflygplatsen i Tulua var ett mål på tävlingen förra året. Vi kanske borde ha ringt dom innan vi satt den som mål på våran träningsbana :-)
Dagens "TYPISKT"
En bild tagen från mina tår.
 
Ses // T
 

Vapen

Allmänt / Permalink / 0
Det snackas vid frukostbordet om antalet vapen i USA.
Jag tycker inte det är så konstigt att innevånarna i världens mest krigförande land har en vapenmoral som går i linje med vad landet som nation förespråkar. Demokrati i all ära men får dom inte skylla sig själva lite?
Ja, med såna här "kriser"(29 döda på en dag. Antalet trafficking-offer i USA är ca 15 000, antalet dödade i trafiken uppgår till över 30 000 årligen i USA) får staten vatten på sina kvarnar och kan beväpna sig ännu mer och förse skolorna med beväpnade vakter. Ett smart drag som naturligtvis leder till en ytterligare idolisering/hjältedyrkan av beväpnade män och allt fler frivilliga soldater till världens genom tidernas mest aktiva krigarnation. Lycka till.
 
Ses  //  T
Till top